<progress id="1uvnp"><strong id="1uvnp"></strong></progress>
     1. <bdo id="1uvnp"><strong id="1uvnp"></strong></bdo>
     2. <bdo id="1uvnp"></bdo>
      1. <samp id="1uvnp"></samp>
      2. Vastgoedrecht

       Onroerend goed (vastgoed) is een specialisatie van Blenheim. Al vele jaren staan de vastgoedadvocaten van Blenheim klanten bij over de diverse aspecten van vastgoed.

       Neem contact op

       Vastgoedrecht

       In onroerend goed gespecialiseerde advocaten

       Onroerend goed (vastgoed) recht is een breed vakgebied. Het omvat alle juridische aspecten van het bouw- en verkoopproces vanaf het ontwikkelen, ontwerp, bouwen, alsmede de verkoop, verhuur alsmede de rechten en plichten van betrokkenen in de vastgoedketen, zoals de ontwikkelaar, aannemer, de architect, de betrokken overheid wat betreft vergunningen, ontheffingen, bestemmingsplan, etc. De focus van de vastgoedadvocaat van Blenheim ligt bij optimale dienstverlening voor de klant.??

       Rechtsgebieden van vastgoed

       De onroerend goed advocaten van het advocatenkantoor Blenheim zijn werkzaam op de navolgende rechtsgebieden: bouwrecht, erfpacht, koop en verkoop, appartementsrechten, mede-eigendom (mandeligheid), ruimtelijke ordening en bestuursrecht en burenrecht. Onze advocaten hebben zich op een of meer onderdelen van het vastgoedrecht nader gespecialiseerd. Daarom krijgt u altijd een advocaat die past bij de kwestie waar u advies of expertise bij nodig heeft.?

       Bij verkooptransacties behandelen we regelmatig de onderhandelingsfase, en ook geschillen over verborgen gebreken, dwaling en algemene voorwaarden, het schriftelijkheidsvereiste, de aansprakelijkheid verkoper, alsmede de mededelingsplicht en onderzoeksplicht; klachtplicht van de koper en verjaring; lasten en beperkingen; conformiteit; de positie van de makelaar; veilingkoop en kettingbeding; hypotheek, verontreiniging en schonegrondverklaring.

       Hospitality desk voor retail en horeca?

       Blenheim adviseert met de Hospitality Desk een groot aantal winkelbedrijven en horeca over huurrecht, vergunningen, regelgeving gemeente, Activiteitenbesluit, PDV-beleid, bestemmingswijzigingen, exploitatieplicht, assortimentvoering in relatie tot het bestemmingsplan, bezwaar- en beroepsprocedures, schadevergoeding wegens omzetderving, bedrijfsoverdracht, overheidswetgeving, e.d. Door de expertise die Blenheim hiermee opgebouwd heeft kunnen wij u snel en goed van dienst zijn.

       Waarom kiezen voor Blenheim?

       • U krijgt een inschatting van uw juridische positie?
       • We maken een plan van aanpak met inschatting van kansen, kosten/baten en risico’s
       • In spoedeisende situatie komen we snel voor u in actie?
       • Als klant van Blenheim krijgt u proactief advies
       • Indien onderhandelen niet werkt stappen we naar de rechter

       Wilt u meer weten over Vastgoedrecht?

       Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

       Neem contact op

       Gepubliceerde Artikelen

       Verkopend makelaar aansprakelijk voor onjuist woonoppervlakte?

       Lees verder

       Verkopend makelaar aansprakelijk voor onjuist woonoppervlakte?

       Lees verder
       91电影院